Kerttervezés, ahogy mi csináljuk

A kerttervezés első lépése a megrendelővel való személyes kapcsolatfelvétellel, melynek során én vagy egy munkatársam személyes beszélgetés keretében meghallgatja a kerttulajdonost. Ilyenkor tulajdonos elmondja az elképzeléseit, milyen típusú kertet szeretne, milyen célra szeretné használni a kertet, milyen egyéb kerti építmény legyen kertben, gyerek, kutya, egyéb állat lesz-e a kertben.  

Utána a tulajdonossal karöltve a kert szemrevételezése során, pontos méretarányos alaprajzot készítünk, fényképekkel, videóval, milyen ingatlan tájolása, szomszédos ingatlanok elhelyezkedése.

A talaj állapota, minősége, milyen beavatkozás szükséges a talaj feljavítására, alkalmassá tétele a kíván növények beültéséhez.

Olyan típusú kert kialakítása, amely későbbi beállt kert könnyen és gazdaságosan fentarthatóvá teszi. Akár külső segítség (szakember igénybevétele) nélkül is élhető díszkert legyen.

A kert tervezésének és megvalósításának folyamata

 1. Megrendelői igények előzetes egyeztetése
  Online árajánlatkérő ürlap kitöltése és elküldése után, egy telefonos kapcsolatfelvétel során egyeztetjük a megrendelői elképzeléseket, megbeszéljük a lehetőségeket, felmerült kérdéseket, bizonytalanságokat.
 2. Helyszíni adottságok felmérése
  A helyszíni terepszemle során talajvizsgálatot, méréseket végzünk a tervezéshez.
 3. Előzetes vázlatok elkészítése, egyeztetése
  Méretezett vázlatrajzot készítünk a felhasznált növények és anyagok listájával.
 4. Végleges tervezet összeállítása
  A vázlatok egyeztetését követően elvégezzük a szükséges módosításokat, majd kiszámoljuk a megvalósításhoz szükséges anyag- és növényigényeket. A lista alapján árajánlatot készítünk az aktuális beszerzési árak és munkadíjak alapján. A kezdési időpontot és az átfutási időt az ajánlat elfogadása előtt véglegesítjük.
   

Tudjuk, hogy minden kert, minden elképzelés más, ezért igyekszünk a fentieket minél rugalmasabban kezelni. Ha érdekli, mit tudunk kihozni az Ön kertjéből, kattintson a lenti AJÁNLATKÉRÉS gombra és már kezdhetjük is!